DAT werkt zo!

De arbeidsmarkt wordt steeds maar krapper, vooral in de techniek. Het zoeken naar de juiste persoon kan daarom een zeer tijdrovende taak zijn. Een taak die de juiste aanpak vereist. DAT techniek kan u die taak uit handen nemen.

Wij leveren waar u om vraagt omdat wij kennis van uw markt en uw bedrijf hebben. Vraagt u een monteur dan krijgt u een monteur. En geen bakker. Zo is DAT!

U zoekt technisch personeel en neemt contact met ons op. Indien gewenst komen wij graag persoonlijk bij uw bedrijf langs om de vacature(s) te bespreken. Zo krijgen we gelijk een beeld van uw organisatie, de afdeling(en) en de bedrijfscultuur. Maar natuurlijk ook functie-inhoudelijke aspecten worden besproken. Zoals aan welke wensen de sollicitant moet voldoen op zowel technisch gebied als ook persoonlijk gebied. Uiteraard kunnen vacatures ook via de telefoon of via de email worden aangemeld. Samen met u wordt er dan een passende sollicitatieprocedure bepaald.

Voor het succesvol invullen van uw vacature zal een fee berekend worden. Dit bedrag wordt bij het aannemen van de opdracht besproken. Wij werken op No Cure No Pay basis! De facturatie zal pas plaatsvinden wanneer de kandidaat daadwerkelijk bij u in dienst gaat treden.