Is DAT ook voor jou?

DAT techniek is een gespecialiseerd technisch detacheringsbureau opgericht in 2012 met uiteenlopende vacatures verspreid door heel Nederland. DAT is voor iedereen die een technische opleiding heeft afgerond en/ of werkervaring heeft binnen de techniek.

DAT is voor diegene die op zoek is naar:

  • een nieuwe uitdaging binnen de techniek,
  • oriëntatie op de technische arbeidsmarkt,
  • persoonlijke begeleiding bij het vinden van een technische baan,
  • één-op-één sollicitatietraining want ieder persoon is uniek,
  • doorgroeimogelijkheden binnen de technische sector,
  • kansen om zichzelf te ontwikkelen tot een ware technische professional.

Een platte organisatie met korte lijnen en met een directe evenals transparante communicatie waarbij persoonlijke aandacht zeer centraal staat, DAT zijn wij.

Dat maakt dat wij jou als sollicitant niet zien als één uit velen of als een nummer maar juist als een uniek persoon met bepaalde capaciteiten, eigenschappen en met voor- en afkeuren. Tijdens je sollicitatietraject kun je daarom rekenen op onze oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid voor jou als persoon maar ook voor jouw situatie.

DAT is jouw kans! Ontwikkel jezelf binnen no-time tot een ware professional in je vakgebied of ga de uitdaging aan om door te groeien naar een seniorrol binnen de techniek. Stapsgewijs groeien en investeren in scholing sluit hierbij aan. DAT techniek reikt jou kansen als jij aan jouw toekomst wilt sleutelen.  DAT dus: Denk Aan je Toekomst.

Weet jij eerlijkheid te waarderen omdat je dat zelf ook hoog in het vaandel hebt staan?
DAT is: “ Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!”