Hoe is DAT ontstaan?

DAT techniek is opgericht door Martijn Jonk die ruim 10 jaar ervaring heeft in de technische arbeidsbemiddeling.

DAT techniek is ontstaan vanuit de overtuiging om technici succesvol te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende technische baan. Gecombineerd met de ambitie om zelf ondernemer te worden en via een eigen bedrijf uitdrukking te geven aan een stuk levensvisie werd DAT techniek een feit.

Denken Aan je Toekomst is altijd belangrijk, vooral door de vergrijzing zal er een schreeuwend tekort ontstaan aan technici (prognose: 300.000 in 2020). Aan je toekomst denken geldt uiteraard voor alle partijen; voor zowel de kandidaten, de opdrachtgevers als ook voor ons als “leverancier”. Of het nu gaat om investeren in opleidingen, het op tijd aantrekken van technisch personeel, het zoeken naar een nieuwe uitdaging of als starter op de arbeidsmarkt: vooruitdenken loont!

Onze werkwijze is een persoonlijke aanpak, progressief, korte lijnen en transparant werken. Onze missie is inhoudelijk meedenken aan de toekomst in de techniek van onze opdrachtgevers en kandidaten. De knelpunten die er ontstaan door een tekort aan technici oplossen en meedenken in het gehele proces.